Lyudmyla Pustelnyk

Mar 8, 20222 min

Європа допомагає Україні. Але рф і Білорусі також

Український бізнесмен Мирослав Загорський виявив канал, за допомогою якого росіяни обходять санкції. Завантажуть в Німеччині товари і везуть через польський кордон. Білоруськими вантажівками.

"Друзі, прошу вас надіслати мій наступний пост всім своїм знайомим у Польщі полякам (можна і нашим)" - пише Мирослав у себе на сторінці. Я тут зупиняю потік руских і білорускіх машин, які щільним потоком йдуть до нашого ворога. Завантажені в основному жратвою, запчастинами, ліками. Це в обхід санкцій німці та інші ситі морди торгують з москалем. Ми це спинимо самі, біженці голими руками заблокують, знімуть номери, спустять шини. А після війни ці вантажівки заберемо в рамах контрибуції! Ми переможемо, а переможців не судять! Слава Україні!".

Мирослав з друзями голіруч зупиняє білоруські вантажівки. І пропонує білорусам альтернативний варіант. Оскільки до окупанта їх все одно не пустять, залишатися в Україні та возити свої товари українцям. Ситуація "win-win". Пропозиція підкріплена контрактами, які тут же пропонують водіям вантажівок.

На відео нижче Мирослав розповідає, як водії вантажівок туманно пояснюють, що саме й звідки везуть: "Кажуть "воєнная тайна".

Тим часом, вкрай повільно вже на українському кордоні пропускають фури з гуманітарним вантажем для наших громадян. Ось що повідомляє з приводу нардеп Микола Княжицький: "На кордоні катастрофа. Не на виїзд з України, а на в‘їзд. Мої друзі, польські депутати годинами стояли , щоб провезти в Україну гуманітарну допомогу. У результаті покинули фури і пішки пішли назад. Фури з гуманітарною допомогою досі стоять. Стоїть кордон. Поляки пропускають миттєво. Українці взагалі нікого не пускають.

Це Свинство і диверсія. Негайно пускайте гуманітарку з Польщі !!! У мене немає слів. Як співголова українсько - польської міжпарламентської групи б‘ю на сполох і звертаюся до уряду!!! Вам не соромно? Депутати польського парламенту для нас організовують допомогу, а ми її не пускаємо!!! Ви хочете потім підтримки? Літаків? Броніків? Не маю іншого виходу, як писати про це публічно!

PS. Питають де. Караковець Корчова. Вийшло на зв’язок керівництво Держмитслужби. Домовилися налагоджувати роботу".

Global Village Home

Фото: https://ukr-space.com.ua/

    2