Європа допомагає Україні. Але рф і Білорусі також
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Європа допомагає Україні. Але рф і Білорусі також


Український бізнесмен Мирослав Загорський виявив канал, за допомогою якого росіяни обходять санкції. Завантажуть в Німеччині товари і везуть через польський кордон. Білоруськими вантажівками.


"Друзі, прошу вас надіслати мій наступний пост всім своїм знайомим у Польщі полякам (можна і нашим)" - пише Мирослав у себе на сторінці. Я тут зупиняю потік руских і білорускіх машин, які щільним потоком йдуть до нашого ворога. Завантажені в основному жратвою, запчастинами, ліками. Це в обхід санкцій німці та інші ситі морди торгують з москалем. Ми це спинимо самі, біженці голими руками заблокують, знімуть номери, спустять шини. А після війни ці вантажівки заберемо в рамах контрибуції! Ми переможемо, а переможців не судять! Слава Україні!".


Мирослав з друзями голіруч зупиняє білоруські вантажівки. І пропонує білорусам альтернативний варіант. Оскільки до окупанта їх все одно не пустять, залишатися в Україні та возити свої товари українцям. Ситуація "win-win". Пропозиція підкріплена контрактами, які тут же пропонують водіям вантажівок.


На відео нижче Мирослав розповідає, як водії вантажівок туманно пояснюють, що саме й звідки везуть: "Кажуть "воєнная тайна".



Тим часом, вкрай повільно вже на українському кордоні пропускають фури з гуманітарним вантажем для наших громадян. Ось що повідомляє з приводу нардеп Микола Княжицький: "На кордоні катастрофа. Не на виїзд з України, а на в‘їзд. Мої друзі, польські депутати годинами стояли , щоб провезти в Україну гуманітарну допомогу. У результаті покинули фури і пішки пішли назад. Фури з гуманітарною допомогою досі стоять. Стоїть кордон. Поляки пропускають миттєво. Українці взагалі нікого не пускають.


Це Свинство і диверсія. Негайно пускайте гуманітарку з Польщі !!! У мене немає слів. Як співголова українсько - польської міжпарламентської групи б‘ю на сполох і звертаюся до уряду!!! Вам не соромно? Депутати польського парламенту для нас організовують допомогу, а ми її не пускаємо!!! Ви хочете потім підтримки? Літаків? Броніків? Не маю іншого виходу, як писати про це публічно!


PS. Питають де. Караковець Корчова. Вийшло на зв’язок керівництво Держмитслужби. Домовилися налагоджувати роботу".



Global Village Home



1 comment
bottom of page