«Iнна Гурацiя» – це насправдi нешлюбна донька Петра Порошенка»
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

«Iнна Гурацiя» – це насправдi нешлюбна донька Петра Порошенка»

Уривки з сучасних шкiльних творiв. Стилiстику i правопис збережено.

«Iнна Гурацiя – це насправдi нешлюбна донька Петра Порошенка, яку вiн не пускає на побачення з її коханим пацаном Володьою Криворiзьке Сонечко. Бо Петро – багатий, а Вова – бiдний слуга в народу. А Петро дуже хоче при собi тримати Iнну Гурацiю, бо тоже любить народ. Короче, срашною любов’ю i тому кормить всiх солодким. Так вже закормив, що в людей аж зуби болять на Петра».

«Несвiдомi люди кажуть, що з 2014-го року в Українi  вiдкрили новi магазини «Рошен», але не вiдкрили новi вiйськовi заводи. А свiдомi їм говорять, що в цукерках «Рошен» так багато хiмiї, що запросто потягне на бiологiчну зброю. Тому «Рошен» – це як типу наш вiйськовий завод».

«В лiсах України водяться такi хижi звiрята, як медведчуки, свинарчуки i прочi гризуни, що нiяк не наїдяться».

«З курсу етики сiмейних вiдносин та гiгiєни статевих стосункiв ми знаєм, що займатися самопомiччю – це ще не садовизм, але таке тоже погано робити».

«Троє Петросят були реально Свинарчуками. Вони всiм казали «Ну-ну!», «Нi-нi!» i щоби йти «нах-нах» з вашими вопросами. Цi свинi вiдкосили вiд армiї i накосили на нiй дуже багато бабла. Но їх всьо одно колись на сало  пустять, хоч «Нах-нах» i збудував собi дуже мiцну кришу».

«Дiд закинув в море сiтку i витягнув золоту Тюльку. Вона йому наобiцяла багато всього, i вiн її вiдпустив. Вдома Баба за це розбила корито об Дiдову голову».

«Герасим насправдi не був нiмим ватником. Просто вiн жив на окупованих територiях i не хотiв по їхньому балакати. А Муму втопив тому, що та сучка постiйно на нього гавкала тою скаженою псячою мовою».

«В романi Достоївського «Злочин i наказання» описано, що буває з тими, хто сидить на народнiй шиї i знай здирає з людей свої пiдлi проценти. Сокирою цок у лобок, i «цi руки нiчо не крали». А за таке i сiсти не жалко!».

«Тарас Бульба вбив Андрiя за то, що вiн не хотiв почекати на безвiз i поїхав до Польщi поперед батька в пекло».

«З iсторiї українського релiгiєзнавства з 1991-го р. i до сих пiр ми знаєм, що святих там нiкого не було. Зато були такi апостоли, як: Петро Порошенко i Павло Лазаренко. Вони жили в раю. Петро i зараз там живе, а Павла вiдправили стукати ключами i навертати в українiзацiю американських негрiв у тюрмi. Так вiн вiдтоiдi стукає i чекає, що йому Петра туда пришлють».

«Дiд хотiв їcти i сказав Бабi спекти хлiба. Вона порахувала їхню пенсiю пiсля комуналки i щось там Дiдовi спекла, з чого було. Вони так i назвали то «щось» – «кАлобок».

«Ганна Карєнiна насправдi була українська пiдпiльниця, яка пускала пiд укiс московськi грузовi поїзди. Справжнє прiзвище Ганни – Кара».

«Лис Микита» – це книжка, яку заборонили москалi в Криму, бо вони думають, що I.Франко написав її про М.Хрущова, який нiколи не визнавав анексiї наших земель. Також вони думають, що сам Франко родом з Icпанiї».

«Вовк з’їв Червону Шапочку, бо вiн був за декомунiзацiю. А її бабка пiшла жити в лiс, бо їй не давали субсидiю на газ».

AngryBird

Карикатура: fun.tochka.net

0 comments
bottom of page