Врятувати Бушу, центр арійської культури на Вінничині
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Врятувати Бушу, центр арійської культури на Вінничині

Updated: Apr 1



Державна служба геології та надр України провела аукціон з продажу спецдозволу на користування надрами родовища "Бушанське" у районі заповідника. Так хочуть знищити унікальне для світу сакральне місце.


Скельний храм у селі Буша Ямпільського району на Вінниччині тепер фігурує, як "Родовище Бушанське". Я не буду розповідати про всі артефакти і важливі місця Буші, я розповім точно таку історію, як вдалося знищити подібне місце в Україні.



В нас був сакральний Центр арійської цивілізації (згідно з документами СС-Аненербе та документами НКВС). Звідси пішла арійська цивілізація по світу. Він знаходився біля села Камʼяний Брід і Сабатинівка Кіровоградської області. Там була унікальна скельна композиція з древніми барельєфами доісторичної доби. До Другої світової війни звідти вкрали артефакти "Сабатинівський меч" та "Сабатинівський човен" https://spadok.org.ua/.../sabatynivskyy-choven... 



Один з артефактів знаходиться в санкт-петербурзькому центральному військово-морському музеї з 1938 року. До речі, термін "сабатинівська культура" на сьогодні майже вичищенний зі всіх джерел. Це ще до трипільської цивілізації (кому цікаво).

Під час Другої світової війни на місці Таріло (біля села Камʼяний Брід) інститут СС-Аненербе розрив 16 курганів і вивіз до Німеччини три (!!) вагони золотих артефактів скіфо-сарматського періоду. Це була Південнобузька експедиція СС-Аненербе.




Вони стверджували що від центра Таріла по Україні розходились лінії у вигляді свастики (Сварги) і навіть села стояли по цих лініях, як в місцях сильної енергетики.

На цьому місці були Гітлер і Гімлер, також тібетські монахи інституту СС-Аненербе, вони робили ритуали і посвяти для вищого керівництва рейху тощо.



Що тут зробила радянська влада після війни? Зберегла цю унікальну для історії людства місцину? Точно ні. Вона зробила на цьому місці КАРʼЄР!!! І доки всі гранітні барельєфи не відбили і ще раз не розрили кожен сантиметр цієї місцини, не заспокоїлись. Це для того, щоб ніхто ніколи про цю місцину не міг згадати! Крихти цієї інформації є в російських архівах спецслужб.


Зараз цей Центр арійської цивілізації виглядає так (див. останнє фото ).


Тепер про БУШУ. Її, з унікальними скельними храмами), можууть остаточно знищити, якщо громадськість не втрутиться і не захистить цю унікальну місцину. Фото повністю знищеного, зруйнованого і вичищеного Центру арійської цивілізації додаю.

#буша, Державний Iсторико-культурний заповiдник Буша.


Я відзняв купу відео з цього знищеного місця (ТАРІЛО), подвіться на ютуб-каналі Козак-характерник https://www.youtube.com/watch?v=lzr1NKXNhdU



Денис Богуш (Denis Bohush), м. Київ



0 comments
bottom of page