Парк "Бандераленд", Московське море та інші новини-2025
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Парк "Бандераленд", Московське море та інші новини-2025


Телевізійний випуск недалекого майбутнього:


Урожай-2025. Агрофірма ім. Арестовича (м.Мінськ Білоруської області України) прозвітувала про рекордний збір коренеплодів. У зв’язку з чим США вже звернулися до нашого посла в Америці, Олексія Арестовича, з проханням виділити хоч кілька центнерів картоплі як гуманітарну допомогу бодай для округу Колумбія на Вашингтонщині. Як уже повідомлялося, США досі змагаються з наслідками Великої Байдепресії, або ж невдалої економічної політики колишнього уряду цієї країни. Нагадаємо, що минулого тижня Китай знову відмовився видати Америці громадян Байдена, Гарріс та їхні родини, які попросили в Пекіна політичного притулку одразу ж після перемоги Майдану на Капітолії наприкінці 2024 року.


У прес-службі нашого посольства сказали, що картоплі дадуть – ми ж пам’ятаємо про їхні джавеліни в 2022му.


Екологи застерігають про небезпеку споживання морепродуктів, виловлених підприємством "Уралрибпром" у водах Московського моря. Воно утворилося, як відомо, на території колишнього міста москва та прилеглих до нього територій. По-перше, у тієї риби відсутній хоч якийсь вміст фосфору, зате від радіоактивних важких металів зашкалює дозиметри. По-друге, дві голови у крабів ще не означає, що це смачно. По-третє, серед громадян, які придбали продукцію "Уралрибпрому" вже зареєстровані кілька випадків деформації щелеп, а відтак ускладнене мовлення державною. Не їжте і взагалі до рук не беріть нічого московського!



Для наймолодших та їхніх батьків. Сфотографуватися з велетенським Котигорошком, позбивати кеглями гумових Вань, влучити "Стугною" по Новосибірську і Ніжнєму Тагілу (адмінодиниці на тимчасово неприєднаних територіях) та інші атракціони для дітей і дорослих пропонує міжнародний розважально-освітній парк "Бандераленд" у Брюховичах біля міста-героя Львів. Директор холдингу "Бандераленд", Ярослав Садовий, повідомив, що вирішив задовільнити прохання мера Парижа Е.Макрона про відкриття філії парку на території колишнього Євродіснейленду в цій країні.


Новини сусідів. У Курильській префектурі Японії провели конкурс краси серед жінок некорінного народу, "Міс КурВА" ("Курильська вєлікоZосная Альонушка"). Перемогла якась учасниця частково слов’янського походження.


І про погоду. Завтра на всій території ОУН (Об’єднаних Українських Народів) буде сонячно, тепло й затишно. Хоча, чому лише завтра? Завжди.



Global Village Home



0 comments
bottom of page