Українка Анастасія Табакова підкорює шоу "Голос"- Польща
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Українка Анастасія Табакова підкорює шоу "Голос"- Польща

Updated: Mar 14



Виконання 12-річної учасниці підкорило всіх чотирьох тренерів, вони повернули до неї свої крісла.


Донька відомого українського співака та композитора, переможця телепроєктів “Голос країни” і “Шанс” Павла Табакова гідно продовжує його шлях: під час сліпих прослуховувань обернула крісла усіх тренерів у польському телепроекті THE VOICE KIDS (“Голос. Діти”). А також здобула прізвиська "Анастасія-снайперка" за вміння торкатися сердець своїм голосом.


"Я би хотіла піти слідами свого тата на "Голосі" та дійти до фіналу. Бо коли вже щось розпочинаю – уже не відпущу",– сказала Анастасія в інтерв’ю польському телеканалу TVP2.


Юна артистка  свідомо розпочала займатися вокалом лише два роки тому. Раніше мріяла про акторську кар’єру, але пріоритети змінилися у 2022-му  після запису патріотичної пісні "То Україна!" у дуеті з відомим татом Павлом Табаковим. Композиція зібрала мільйони прослуховувань. Співак, окрім титулів переможця двох популярних телепроектів “Голос країни” та "Шанс", є також автором мюзиклів і креативним директором Творчої школи, де і навчається вокалу його донька.



На польський “Голос. Діти” у цьому сезоні надійшло понад 7 тисяч заявок. Тож у юної українки була неабияка конкуренція. Проте, дівчинка дійшла до етапу телевізійних прослуховувань наосліп, успішно пройшла їх і продовжує участь у шоу.


На THE VOICE KIDS Настя не тільки бореться за перемогу, але й намагається нагадувати про свою Батьківщину усіма доступними шляхами. Знаючи, що юна українка любить малювати, організатори телешоу попросили її створити малюнок на тему дружби між Україною та Польщею. Настя намалювала не просто дружбу між двома народами, але й потребу відбиватися від чорного гайвороння, яке кружляє над нашими країнами:


А за лаштунками проєкту у Варшаві донька і тато співали українських пісень, зворушуючи творців, учасників та вболівальників “Голосу”.  


Сліпі прослуховування позаду. Анастасія Табакова розпочала у команді популярної польської співачки Cleo. Наразі триває підготовка до вокальних батлів. Тримаймо кулаки за нашу україночку!


Виступ Анастасії Табакової на сліпих прослуховуваннях THE VOICE KIDS у Варшаві:



Галина Гузьо, м. Львів


Фото: з архіву Анастасії Табакової



0 comments
bottom of page