Оселедець з шоколадом
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Оселедець з шоколадом


Про Марію Максакову, патріотку Неньки.


Зіпсованого, вже смердючого, оселедця, нарізаного з "рошенкою", пробували? Знаю, що гидота, навіть не скуштувавши ні разу, але це саме так, як смакують свіжі новини з інформаційного фронту. Я про красіву женщіну Марію Максакову, відому оперну співачку і вдову вбитого депутата госдуми Воронєнкова. Нині – ого, яку медійну персону в українському просторі! І навіть, даруйте, "політичного оглядача", як видає часом на гора, не червоніючи, Гугл.

То ось, власне, спаскуджена оселедцева складова нашого делікатесу: хто така Максакова, знають усі. Що була в партії путіна,"Єдіной россії", і від неї потрапила до тамтешньої думи, де й познайомилася з Воронєнковим, комуністом. Що вже після смерті чоловіка, застреленого внаслідок замовного вбивства в Києві, повернулася назад до рф (!) і там намагалася знову будувати музичну кар’єру. Щось пішло не так... Авжеж, до рф, "завдяки" спецслужбам якої стала вдовою. І ось тепер пані Максакова рясно прикрашає собою ефіри ТСН, УНІАНу, а також Ютуб-каналів. В т.ч., консервативних діаспорних з Америки. Їхні господарі вдохновєнно труть з Марією як не за світську хроніку, путінських шльондр, то за геополітику. Бо в них, українських, шляк трафить, медійників – або дівоча пам’ять, або тестостерон реагує на блондинку, або те й інше.

Неначе люди подуріли, як сказав би класик.

А зараз про шоколад. В рф спритні люди, які бажають випливти, давно зрозуміли, що їхню карту в Україні на друзки б’є ЗСУ. І діячів чи діячок, через яких доведеться з українцями, переможцями війни, договарівацца в майбутньому, треба вживлювати в наше середовище вже вчора. Таки солодшає від думки: вони доперли неминучу власну поразку, і що вона станеться швидше, ніж розраховували.

Попри те, хочеться плюватися від нерозбірливості вітчизняних телевізійно-ютубних мужів: хлопці, ви реально вірите в український патріотизм Максакової?! Її зашкварене політичне минуле не бентежить? Мабуть, не дуже, коли щедро клепаєте їй піар і позиціонуєте як в дошку свою. Одне слово, забезпечуєте їй електорат до Ради на майбутніх парламентських виборах – чому б і ні? Бо навіщо тоді аж така її активність, трохи не з кожної праски?

"Цур тобі, пек, а не ефіри й інтерв'ю!" – такою мала би бути притомна реакція. Якось же втямили, було, що не варто пускати до себе за стіл (в студію, мізки) "журналістку" пєрвого канала Овсяннікову чи ще журналіста Нєвзорова. Але Максакову пустили!

Скільки вже разів наївні українці купувалися на гарні балачки чи перебраних у вишиванки засланих козачків! Дорого й гірко за це платили, а з кривавими відсоткатками – оце зараз. Нічого людей не вчить, навіть війна.



Global Village Home


Фото: https://dni.ru/


0 comments
bottom of page