Cвіт у боргу перед ЗСУ
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Cвіт у боргу перед ЗСУ


Західні політики повинні руки цілувати ЗСУ. Hадуті дядьки й тітки в дорогих костюмах, усі ті беззубі НАТО з ООНами й іже з ними – у вас величезний, неоплатний борг перед нашими золотими хлопцями й дівчатами.


Вони зараз красиво женуть рашистський молох з української землі. А борг, фрау та панове, що вам просто під носа, на хрестоматійній тарілочці, підсувають вже обпатраного пуйла. Беріть, перчіть, соліть, ріжте по зогнилих шматках. Хочете – їжте, але краще одразу на смітник історії.


Її на очах у світу змінюють мужні українські Воїни, творять нову добу. В ній не буде місця великодержавному покидькові на кремлівському престолі. Бо наша армія, перша на планеті без жодних метафор, зробила всю роботу за міжнародних дипломатів та інших згаданих-надутих: повністю розчистила геополітичний грунт для повалення рашистького режиму.


Не скористатися цим блискучим шансом для колективного Заходу буде... Тут навіть визначення підібрати важко! Адже виявиться черговою дурістю, злочином, смертним гріхом і деменцією в одному флаконі. Вічне пекло за таке без вихідних і лайном запивати, смачного. (Вже не згадуючи численних кидань і "не треба принижувати росію", якими "допомагали" воювати українцям досі!). Вам, містери, лише єдиний крочок зробити залишилося, все решта за вас українці організували – дотиснути рашистського пігмея спочатку повною міжнародною ізоляцією, а відтак неласкаво запросити до Гааги і самого, і його скажене кодло з лаврових-шойгу і т.д. Виводок пропагандистів теж не забути.


Перемога України – це порятунок усіх євроатлантичних "зон комфорту" і цивілізованого способу життя, яким його наразі знаємо.


Коротше, бейбі – українська армія саме зараз рятує світ і творить справжню політику, про яку вам тільки пащекувати вдавалося. "Дякуємо", що бодай не заважаєте, але зробіть хоч щось, аби зберегти власне лице. Для початку варто зав’язати з протокольними політесами в розмовах з москвою. Тим більше, не заїкатися про якісь перемовини Києва з кремлем, це буде не лише хамством, але й блюзнірством. По відношенню до атлантів з ЗСУ, які на своїх плечах тримають планету, і це не пафос. Вмійте бути їм вдячними, не лише на словах.



Global Village Home



0 comments
bottom of page