Амінь, "ваксо"?
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Амінь, "ваксо"?


Діло пахне кєрасіном для адептів тези “хто не вколовся – той рискаль”.


Провідні ідеологи вакси – Гейтс, Фаучі (головний імунолог Всесвіту за версією адміністрації Байдена), Бурла (гендиректор “Pfizer'а”) та Центр з контролю за розповсюдженням хвороб (CDC, США) якось одночасно увімкнули задню на тему ефективності шмурдяка проти ковiду і самої хвороби. Ні, не те, щоб дали повний відбій – це ще попереду, зачекайте, але... Ретельно добираючи слова, кожен висловився в дусі, що сподівання від ефективності рідини виявилися, е-е, ме, бе, ну, цей-во – перебільшеними?... CDC, ті взагалі кажуть, що пора би пом’якшити вимоги для міжнародних подорожей – овва!


Все це на тлі небувалого зростання смертності серед американців у віці 18-49 років – на 40%! - протягом минулого року. Йдеться про смерті НЕ від модної хвороби. Але саме цю вікову групу, нагадаю, активно гнали на шмурдяк. Жодного причинно-наслідкового зв’язку, що ви, просто збіглося...


А ще одне тло – судові вироки у США, про які води до ротів набрали провідні ЗМІ. Вироки на користь постраждалих від серйозних побічок шмурдяка – аж до втрати дієздатності раніше цілком здорових людей. Принаймні, кільком вже призначили серйозні грошові компенсації. На розгляді судів – кілька тисяч скарг про побічки.


Інші вироки визнають вимогу уряду Байдена колотися незаконною – для працівників федеральних та інших установ. Отже, низи таки дуже не хотять, а верхи більше не можуть – брехати й силувати настільки ж агресивно, як раніше.


Тому наввипередки поспішають рятувати власні фейси. З цієї ж опери – рішення Бориса Джонсона, британського прем’єра, що 2 дні тому скасував в країні геть усі ковідні обмеження - з масками і "грін"-паспортами включно. Вслід за Англією – малєнькая, но гордая птічка Ірландія, теж попрощалася з уколами і прочая. Борис одним пострілом вгатив двох зайців. Підняв собі рейтинг з нещасних 37% в липні 2021р. до 73% (ах, ця люба українцям цифра!) в січні 2022го – раз. Економіці дав ковток повітря – два.


Побачите, як на туманний Альбіон зараз ломануться заробітчани не лише зі Східної Європи. Надто ті, кому чудом вдалося уникнути штриканини в себе вдома.


Що тєлодвіженья сильних світу цього означають для нас, посполитих? Вангую, що вже влітку в клубі “без обмежень” буде більшість країн. Cмертоносні страшилки ковіду зійдуть на пси ще швидше. За примусову шмурдячизацію навіть притягнуть де-не-де кількох лівих "стрілочників" – умовно, звичайно. Тих, за ким шибениця плаче, головних виконавців, не зачеплять – недарма вони вже почали готувати собі плацдарми для відступу. І чергового заробітку.


Паралельно і з таким самим завзяттям, як недавно шмурдяк штовхали, будуть змушувати уряди купувати пігулки від ковіду. Лікарі – з тих небагатьох, які ще не продали душ нечистому – попереджають, що ті ліки такі ж безпечні, як шмурдяк. Коли не гірше. Але кого воно шкребе, якщо треба вкотре наварити бабла на дурнях? Не прокотило до кінця зі шмурдяком – дайош пігулки! Аби лише народ купився. Хоч він після шмурдяка, здається, вже все стерпить.



GlobalVillageHome



0 comments
bottom of page