Афіша концерту до Дня Перемоги над рашистськими загарбниками
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Афіша концерту до Дня Перемоги над рашистськими загарбниками



"Прийди сам, візьми з собою друзів!". Побільше. Урочистий концерт до Дня Перемоги над рашистськими загарбниками для військослужбовців армії агресора. Запрошуються вони всі.

Для вас виступлять любімиє артісти: хор Алєксандрова (перший склад) з хітами “Єсть только МІГ мєжду прошлим і будущім на днє Чьорново моря”, “Зачєм нам, поручік, чужая зємля?” і “Два кусочєка колбаскі оставалісь от мєня”.


Iосіф кобзон виконає: “Проснісь і вой”, “До свіданья, москва, до свіданья”, “Солнєчному міру — да, да, да, ядєрному взриву — нєт, нєт, нєт”, а також українську народну “Туман яром, байрактаром”.

Кіноактьор васілій лановой прочитає монолог з кіна “Ко мнє, Мухтар!” “Как я стал сукой”, а міхаіл задорнов розважить гуморескою “Про хітрих піндосов і тупих вєлікароссов”.

Для бажаючих – караоке-програма від Йолкі (нині здравствующєй) “А завтра в сємь двадцать "грузом 200" с Борісполя улєчу, а там єщьо нємного і рязань”.

Під час концерту пригощає бандерівським смузі та попкорном з шрапнелі бар “Небесний Степан” (Андрійович).

Квитки можна отримати в ЗСУ, ТерОбороні, а також в інших озброєних громадян України. Хоч деякі вміють успішно відправити на концерт навіть голими руками.

Організатори імпрези: об’єднання “Джавелін-тур”, концертна агенція “Чорнобаївка”, клуб любителів лебединої пісні “Песець”.

ЗаСУнемо меломанам з рф по самий Магадан! Хай приходять, буде весело.

A ми не пошкодуємо.



Global Village Home




0 comments
bottom of page