Коли світ денацифікує росію?
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Коли світ денацифікує росію?



Російська пропаганда підмінила слово і поняття "патріот", "націоналіст" терміном неіснуючого в Україні явища нацизму!


Марін Ле Пен (ненормальна сама, що дуже любить слово "патріот", велика подруга божевільного диктатора путіна) запустила і всюди вживає слово "патріот" як узагальнений термін. Партія, що Ле Пен очолює, раніше - "Національний фронт", а тепер, щоб відокремитися від відвертого неофашизму і правого радикалізму - "Національне об‘єднання" вкрала історію - і монополізувала ім’я легенди Франціі Жанни д‘Арк. Партія Ле Пен кожного року збирається біля її пам‘ятника, історичного символа Франції і французів. Саме так нацисти перевдягаються і видають себе за націоналістів. А далі- справжніх націоналістів вони звинувачуюють в нацизмі. Так інфільтруються до націй і до держав. І так знищують справжніх націоналістів, що є фундаментом своїх націй! Так нацисти крадуть імена національних героїв і маскуються під націоналістів! Тонка диверсія, але розповсюджена.

Так ті, що звинувачують величну українську націю в нацизмі, використовують тактику пропаганди нациста Гебельса (міністра пропаганди рейху). Маю на увазі гарних друзів Марин і Вову, їх поєднує нацизм і прагнення третьої світовоі війни. А також декотрих друзві вови, Сільвіо Берлусконі та Ніколаса Саркозі!

Ця нацистська система використувується і партією Ле Пен, і росією. Вони купують в усіх виглядах і формах пресу і змі, щоб розповсюджувати неправду, з повторами і таким чином, щоб гіпнозувати народ і себе: те, що повтрюється - це і є правда. Ця нацистська пропаганда, що використовується проти України, є системною диверсією. Працює таким чином: поки ви розбираєтесь, де правда, вашу країну завойовують. А поки ви розбираєтесь, як це могло статись, вони продовжують робити своє. Тобто вони використовують звинувачення навпаки як відволікаючий прийом!


Росія використовує абсурдний термін "спецоперація", насправді розв‘язавши найжахливішу за історію людства війну, що за менш ніж 4 місяці забрала вже щонайменше 100000 життів. А 8 років перед масштабним вторгенням росія нав‘язала світові терміни "гібридний" і "конфлікт"- про розв‘язану нею ж війну за Донбас. Термін "гібридний" створює таке собі враження незначності подій, така маленька собі наче війна, де ніхто і не гине. І 8 років війни, що росія вела на Донбасі, під гаслом нею ж створених маріонеткових "республік" - світ називав це "місцевим конфліктом" і заплющував очі.

Тож де нацисти? Вони в росії, вони зараз на українській землі катують українців, чоловіків, жінок і дітей! Це теорія зворотності: я кажу, що не нападу чи напа в- але нападаю!

Де вона, потрібна спеціальна операція об‘єднаних націй проти денацифікації? Саме в росії!

І якщо ви, в Європі, говорите зараз собі: "Як таке можливо?" або "Але це ж неправда?" або "Це можливо і правда, але в це важко повірити" - це означає, що гебельсова теорія пропаганди, модернізована путіним, працює і стосовно вас! Щоб ви краще все зрозуміли, я вам хочу запропонувати пройти чи проїхати Україною, будь якою вулицею, будь де- ви не побачите нацистів, їх в Україні просто не існує!

Путін відродив сталінізм. Росія хоче підкорити весь світ. "Коммунизм шагает по планете"- вони співали такі пісні.

Путін показав Європі - кров‘ю України, тортурами і смертями цивільних в Ірпіні, Бучі, на всіх окупованих територіях - що чекає на всіх, куди прийде "рускій мір". Російську пропаганду і терор треба зупинити. Світ не мусить більше закривати очі. І погоджуватись з тим, що є, і що буде.

Я - проти! Я хочу і далі жити в Україні! Тут я щасливий! Я хочу жити і боротися тут! Разом з побратимами, справжніми патріотами України! Патріотами гідності і честі. Я ще раз поясню, що є патріот!

Український патріот, чоловік чи жінка, живуть з полум‘ям в серці! З правильним кодом цивілізованості. Що живуть гідно. Допомагають іншим. Хто поділяє традиції своєї країни. Хто знає і поважає свою мову, мову своєї країни. Хто готовий віддати життя за своїх рідних, свою домівку, свою територію, свободу, мову, історію. Чоловік патріот живе за правилами чоловіка патріота, жінка- за правилами патріота- жінки. Це такі люди, що віддадуть вам все до останнього. І більше.

Українська нація має за ціль бути нацією людей, і це ії головна мета. Для мене українці- це взірець для всього світу. І світ мусить дізнатися всю правду про Україну і українців. І разом, ми подолаємо зло, і будемо жити в світі, про який мріємо для наступних поколінь.



Поль Манандіз


0 comments
bottom of page