"Крадучи в армії сьогодні, місцева влада заробляє собі кулю завтра"
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

"Крадучи в армії сьогодні, місцева влада заробляє собі кулю завтра"


"Якого "пера" міськ/сіль/рай ради не працюють і не реагують на потреби військовослужбовців? Їх же утримують саме ПДФО та військовослужбовці!

Так, саме ПДФО із зарплат військовослужбовців виплачує дурні зарплати в сумах 100 тис +грн всім щурам в міськрада/сільрадах/тергромадах, утримує купи непотрібних департаментів та інших нероб!" - крик душі волонтерки Юлії Глушко (Raduga Yulita) про те, як реально подолати корупцію на закупівлях і не тільки.


На сьогодні в рішучого і сміливого українського населення "здулись фінанси", і люди не в змозі донатити і закуповувати потреби військових, і людей щодня глибше і глибше заганяють у злидні.


Бидлократи в місцевих радах, через "позорно" (сайт prozorro.gov.ua - ред.), щоденно закуповують труни і прапори для кладовищ, і розігрують тендери на це між своїми ФОПами - такі нині поховальні послуги.

А воїни все гинуть і гинуть, а матері все плачать, а діти все сиротіють ...І найгидкіше, що часто гинуть через тих же бидлократів місцевих рад і паразитів в Міністерстві оборони. Бо шоломи, які вони закуповують, не годяться навіть для вирощування рослин, як горщики для квітів.

Тож вояки дають замовлення своїм дружинам/друзям/ колегам і випрошують, і вимолюють скинутися по копійці для забезпечення потреб військових підрозділів.

Одна бригада виходила з околиці Бахмута, їхні бліндажі згоріли, разом з їхніми речами. В пожежі згоріли ноші на 4 руків'я, на них виносили поранених. Тепер треба ще і їх вишукувати, де купити такі самі ноші, і як їх відправити на фронт.


Питання №1 - якого "пера" дружина має знати про шолом і про ноші, шукати, хто відремонтує підбиту автівту, і в кого випросили коштів на ще одну "бляху-тачанку"? Поки в цей же самий час самозванці щури "а-ля керівники" неіснуючих міст, поховались в тилу і цинічно скуповують собі автівки за всі гроші бюджету. Ось вам приклад: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-05-17-015453-a Сєвєродонецька районна державна адміністрація Луганської області Код ЄДРПОУ: 44107075 Місцезнаходження: 93400, Україна , Луганська обл., Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів 32а. Ця просто нереальна райрада дуже потребує автівки "всього" за 1 840 000,00UAH !


2. Якого "пера" міськ/сіль/рай ради не працюють і не реагують на потреби військовослужбовців? Їх же утримують саме те ПДФО та військовослужбовці!

Так, саме ПДФО із зарплат військовослужбовців виплачує дурні зарплати в сумах 100 тис +грн всім щурам в міськрада/сільрадах/ тергромадах, утримує купи непотрібних департаментів і КП!


Якщо допущені у високі кабінети - вибіркові деграданти, потрібний жорсткий батіг, бо через рік-два- вони будуть отримувати "кулі справедливості імені Лінча", причому разом з сім'ями і дітьми.


Цим батогом має бути реєстр нагальних потреб військових безпосередньо в державному застосунку "Дія". Це реєстр ТЕРМІНОВИХ ЖИТТЄНЕОБХІДНИХ ПОТРЕБ. І цей реєстр мають заповнювати нужденні військовослужбовці, перевірка особи - ідентифікатор особи- ІПН, бо вони ж зайшли якось в ДІЮ. А раз військовослужбовець має потребу, значить він на обліку в військовій частині, а значить отримує ЗП, значить і по його ІПН - видно локацію і № в/ч.


Далі батіг потребує реакції в 2 чергах терміновості: 48 годин для міськради має бути реакція= СКРІН накладної, де вказано закуплена потреба, і акт з підписом дружини про отримання і перевірку відповідальності. АБО ВИДАЧА КОШТІВ ПІД ЗВІТ, по ІПН військовослужбовця і паспорту дружини.

І коли в ЄДИНОМУ РЕЄСТРІ ТЕРМІНОВИХ ПОТРЕБ - нема реакції місцевого органа, далі 48 годин для реакції відділу забезпечення МІНОБОРОНИ, Без ідіотизмів про командира частини, ппечатки військчастини, про дурість постановки на баланс і тп, про заявку від начальника чи ще когось.. Рядовий військовослужбовець сам соіб не призначав командира-дебіла- вічного совка, військовослужбовець не повинен відповідати за чиюсь бездарність і безвідповідальність.

Такий реєстр виявить - РЕАЛЬНІ ПОТРЕБИ, реальні ЦІНИ, і реальний стан анархії і мародерства в міськрадах і в мінбороні, і реальну кількість бездарних і безтолкових командирів і начальників військових частин, які навічно зостались в совку.

Про Міноборону - НАХІБА в відділах забезпечення МІНБОРОНИ сидять мужики-паразити в формі, які ще і погони носять?

ЯКЕ НАпЕРА... присвоєння військового звання кабінетному плінтусу, та й ще у війну???

Військові звання мають отримувати ВИКЛЮЧНО вояки, які перебувають на полі бою. А в усіх напрямках вести закупівлі і аналізувати потреби й логістику, забезпечення прекрасно зроблять жінки НЕВІЙСЬКОВОЗОБОВ'ЯЗАНІ, цього не потрібно.

Там 60% закупівель відповідають типовим видам, різні випробовування може робити будь-хто з вищою технічною освітою. Більша частина вимог, сертифікатів, і умов - ЧИСТІ ВИЛА НА ВОДІ, які вигадані під конкретного постачальника "яєць в кг по 17 грн /шт"



Юлія Глушко, м. Львів



0 comments
bottom of page