Неїстівна "Ягодка" наташі корольової в Німеччині
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Неїстівна "Ягодка" наташі корольової в Німеччині

Updated: Apr 23, 2023



Жінку на фото вгорі знають як наташу корольову. Насправді в неї гарне українське прізвище Поривай, але нею ж спаплюжене.


Уродженка Києва і зрадниця України; згадувати про неї щонайменше неприємно. Та доводиться в контексті майбутніх концертів у Німеччині, запланованих на літо цього року. Або жовтень-листопад – найпізніше, як стає зрозуміло з повідомлень тамтешніх організаторів на онлайн-ресурсах.


Фанерним шоу "Ягодка" – бо голосу там не було ніколи – збиралися потішити фанатів ще минулого року. Але перенесли в зв’язку з "гєополітічєской сітуациєй", як цнотливо називають війну рф в Україні на сайті https://biletru.de/ . Квитки, придбані в 2022му, просять зберігати і обіцяють визнати їх дійсними.


Щоб так і залишилися непотрібною макулатурою, варто подбати притомним людям, українцям і не тільки, які в Німеччині мешкають – "ягодні" виступи не мають відбутися. Так само не повинна заробляти в цивілізованій європейській країні й особа, яка схвалює геноцид українців і на кожному кроці декларує свою відданість путіну.


Перелічувати, скільки саме та як здійснювала оральні акти пропаганди режиму лише протягом останніх місяців – справа довга й невдячна. Але ось лише декілька: першою піснею на ювілейному концерті корольової в кремлівському "дворце с’єздов" у березні цього року була така собі присвята диктаторові: "На послєдніх виборах сєрдцем тєбя вибрала". Схвалює ідею, щоб її другий чоловік-стриптизер, теж етнічний українець Глушко, пішов убивати колишніх земляків. За умови, що його мобілізують до російської "армії". Про Україну обоє подружжя – виключно хамськи, в неприпустимому тоні. Ну, і "дрібниці" – наташа пишається своїм спільним фото з путіним, а слово "хохлушка" вважає компліментом і навіть сексуальним.


Цікаво, що сказав би з цього приводу покійний батько наташі Володимир, якби був живим? (На фото нижче). Свого часу працював диригентом хорової капели "Світоч" в Будинку вчителя в Києві.


Її мама Людмила мешкає в Майямі, США. Там же і старша сестра Ірина Осауленко, в 1990х відома як українська співачка Руся. Поривай-старша поглядів свого московського зятя та молодшої доньки наче б то не поділяє – принаймні, таке каже для ЗМІ. Вони ж пишуть, що наташа спокійно приїжджала до США провідати родичів ще на початку 2023го. Нікому на американському кордоні ганебно й на думку не спало, аби обмежити в'їзд фанатці рашистського режиму. Хоч тут давно би санкції пасували й офіційне тавро в паспорті.


Виступи корольової в Німеччині заплановані в містах Kohln, Heidenheim, Pforzheim, Altotting та Friedrichshafen. Крім Кельна, це порівняно невеликі населені пункти, але там живуть вихідці з росії та російськомовні, потенційна аудиторія наташі.


Ця публіка має допомогти, серед іншого, покращити її зовнішній імідж. Бо у відео-рекламі німецького туру гламурну "хохлушку" годі впізнати в неохайній немолодій жінці без макіяжу, зате в мішкуватому спортивному костюміі. Закликає "пріходіть на концерти". Якими, коли все ж відбудуться, Німеччина вкотре розпишеться у власній безхребетності перед рф, в т.ч. її "культурним" впливом. Вже не кажучи, що це просто огидно, а саме шоу безголосої вульгарної "співачки" й близько не варте, щоб на нього витрачати гроші й час.

Реклама туру, як повідомляють з нашої тамтешньої діаспори, ще не розпочалася. Здійснюватиме її агенція biletru.de, тож давайте слідкувати за повідомленнями, як, до речі, просила й сама наташа. І вживати заходів.

Я в курсі, що буде нелегко, бо українці в Німеччині змушені протистояти чисельно більшій і нерідко агресивній громаді росіян. Але тут питання принципове: зрадницю-рашистку не можна пускати в цивілізований світ, його прагне знищити її московська "родіна". "Ягодка" неїстівна.



Людмила Пустельник, Global Village Home


Фото: https://eg.ru ,https://biletru.de/, https://kp.ru


0 comments
bottom of page