Маша й українські ведмеді
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Маша й українські ведмеді


Спостерігаючи за рухами Марії Максакової в медійному просторі діаспорних консерваторів США.


Доходжу висновку, що інформаційна активність згаданої пані дивним чином збігається з інтересами тієї частини "ылиты»" рф, яка цинічно прагматична. Хто давно зрозуміли: війну програно, тож рятувати власні офшори, прочая банківські рахунки, домікі на рубльовкє і, врешті, життя треба просто вже і вчора.

Звідси красномовне мовчання на тему війни цілої низки не останніх у росії діячів – від владіслава суркова до константіна ернста. З першим Марія, нагадаю, раніше дружила родинами, з другим – публічно на ножах, але ж ніхто не сумнівається в акторських здібностях перелічених персонажів. Згадані двоє в улюбленому кремлем лютому гавканні на Київ вже доволі давно не зауважені, відмовчуються.

Максакова – така собі амбасадорка післяпутінської рф. Публіки, до війни, безумовно, причетної, але спромоглися цю причетність засвітити менше, ніж скажена марго (сімоньян), наприклад. Бажаючих договарівацца з переможцями, дуже бажаючих не сісти за грати і ще більше – спокійно тусуватися по Рів’єрах і Лондонах через рік-другий після колапсу рф. Мають таку надію.

Звідси красномовне-2 – загравання "блогерки" Максакової, занадто помітне її бажання стати своєю серед тієї частини українських медійників США, які сповідують праву ідею. Категорично не погоджуються з лівою, представленою чинною адміністрацією Байдена. На критику останнього мізків у них вистачило, на те, щоб не зв’язуватися з Максаковою – ні. За останні півроку співачка-екс-депутатка госдуми-блогерка встигла засвітитися на чи не всіх хоч трохи помітних діаспорних ресурсах Америки. Врешті, не тільки Америки.


Доходить до кумедного, якби не було так сумно: ще вчора широко відомий у вузьких колах "медійник" зі США, махровий республіканець, у груди бився, що й "близько Максакової в мене на каналі не буде, тьху!". Але сьогодні вона ж співає йому дифірамби на своєму власному ресурсі. Щелепу даю – завтра зіллються в екстазі на спільному екрані.

Наслідків цього телевізійного сексу буде чимало, всі – кепські, насамперед для репутацій пань і панів українських консерваторів. Але заодно й з діаспори зроблять посміховисько. Многоходовочка-с!




Людмила Пустельник, Global Village Home


Фото:https://dni.ru/



0 comments
bottom of page