"Ненавиджу їхню "загадочну" душу..."
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

"Ненавиджу їхню "загадочну" душу..."

Updated: Jun 24, 2022



Ненавиджу молохи вань іванових, "[У] родіну скрєп»" – світу анус і зад, Його дефекацію бомбами знову І фарш для війни з вузькооких zайд.


Ненавиджу рило лаптьожного хама, Коняки сумної з трибуни ООНів. Мабуть, вертухай гвалтував його маму?... Бо ядерним трахом грозить з мікрофонів.


Ненавиджу щі, балалайки, частушкі, "Онєгін"-роман, щоб герой – "Ідіот", "Што дєлать?", совість запивши "чєкушкой", "Культуру" сусідів – п’яний хоровод.


Ненавиджу рабство їх жлобськи посконноє, Кабацьких пісень засмерділий шансон, Балети, "Большой", різне-інше ісконноє. Ціна йому нині – дірявий ***ндон.


Ненавиджу їхню "загадочну" душу, Сутність якої – підлота і страх. Настільки ж "тендітна" в дуняші туша! Чи «гордість» нікчеми, чи «велич» мурах.


Ненавиджу баб, як худоби, покору, І шмарклі на тему "бєрьозкі-ромашкі". Ліричність на рачки вже стала потворно; Готова смоктати продажною машкой.


Ненавиджу люто «язик» їх "прікольний": Усі ті "чаво?", "ну, і чьо?", "понарошку". Ніби, як борщ матюкнути – "свєкольнік", Або навіть гірше – блювоти "окрошкой".


Ненавиджу кремль, арбат і чукотку, коломну, чєлябінск і нижні тагіли. Між ноги вам пітєр, хабаровськ – у глотку Ви – виразка людства і зомбо-дебіли.


За те, що мій край доброти і любові Ненависті вчили ви страшно і швидко, Ненавиджу вас я у кожному слові. Скоти і мутанти – горіть же довіку!



Людмила Пустельник, Global Village Home


Фото: https://lz.lv/ (художник - Вася Ложкін)


0 comments
bottom of page