Про Канаду - тільки правду!
top of page
  • Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Про Канаду - тільки правду!



Як висвітлюють Конвой Свободи більшість ЗМІ, включно з українськими - це показник. На жаль, тотальної несвободи слова.


Журналісти в Україні, колеги – сподіваюся, ще можу називати вас так: будь ласка, НЕ поширюйте брехню про Революцію в Канаді! НЕ ПЕРЕДРУКОВУЙТЕ безсоромну пропаганду CBC, CNN, VOAnews, NYTimes та іже з ними і НЕ згодовуйте це своїм аудиторіям! Поважайте своїх читачів і глядачів, чимало з яких – учасники двох Майданів.


Як, упевнена, і ви також. Невже забули, як стискалися кулаки, коли чергова медійна хвойда з канави россія вєщала з екрана про "кучку майданутих"? То чому ж ви, українські журналісти, уподібнюєтеся кісєловоскабєєвим зараз, розповідаючи про Канаду?!


Те, що сьогодні на вулицях Оттави, Едмонтона, Торонто, Монреаля скрізь по країні – не протест всього "сотень автівок", як повідомляють більшість українських ЗМІ з УНІАНом на чолі. Від 50000 до 130000 машин прибули до столиці - невже вперше чуєте ці цифри? Не всього тисячі вийшли на вулиці (ех, "Укр.кривдо!"), а мільйони! Лише вчора на вулицях Оттави було 2 млн. з гаком людей.




І вже точно не "масовий бунт", як в нас повідомляють, а потужний виступ гордої Нації. Вона сьогодні відстоює не лише власну свободу, а право на неї усіх, хто вважають себе людьми. А не покірним стадом. Переможуть сьогодні канадці – а вони переможуть, будьте певні – завтра закінчиться медична диктатура для всіх, в т.ч. й в Україні. Вам же буде соромно, що були не з народом, а з тими, хто намагаються загнати його в стійло.


Наші ЗМІ, як бачу, трохи не сльозу пускають над стражданнями бідолашного прем’єра Трюдо – cховався, бачте, разом з родиною, до «секретного місця», потерпає за власну безпеку. То, може, ще Януковича пожалійте?! Такого ж патентованого боягуза. Зеленському заодно скиньтеся на черговий Оман з Еміратами, бо теж до людей вийти боїться.


Ще в Україні пишуть, що «більшість канадців підтримують вакцинацію». Ні, не підтримують! А були змушені погодитися на дві дози, 80% громадян – бо інакше гаплик роботі, навчанню, елементарному виживанню. Невже наша журналістика настільки втратила фаховість, що не вже не розрізняє між "підтримкою" і примушуванням?


Пані та Панове, журналісти провідних ЗМІ України, будь ласка, пам’ятайте про професійну етику!


Свіжа інформація про перебіг протестів тут: Convoy to Ottawa 2022 Restart



Людмила Пустельник, GlobalVillageHome




0 comments
bottom of page